ATENȚIE, ȘOFERI! AȚI TERMINAT CURSA? DECONECTAȚI-VĂ DIN TOLLRO!
Un simplu pas după terminarea cursei poate evita problemele legate de înregistrarea deplasărilor ulterioare în aplicația TollRo.
Șoferii care folosesc TollRo trebuie să verifice, după încheierea călătoriei, dacă s-au deconectat din aplicație. Dacă rămân conectați, deplasările făcute ulterior pot fi asociate în continuare contului respectiv.
Astfel, inclusiv deplasările personale ulterioare sau cele efectuate cu alte mijloace de transport pot apărea în continuare ca fiind asociate contului activ.
Recomandarea este simplă: ai terminat cursa, verifică aplicația și deconectează-te!
Un singur lucru de ținut minte: CURSA S-A TERMINAT? DECONECTAREA DIN TOLLRO TREBUIE FĂCUTĂ!

